![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 7 Dołączył: 1.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki fragment kodu w FF wszystko jest ok losuje się bez problem a w IE i O... nie losuje się mimo że zmienna $_POST istnieje :/ Ale jeżeli zamienie na:
Co jest nie logiczne to w IE i O... działa ale za to cąły czas w FF sie losuje. Jak sobie z tym poradzić ? Ten post edytował Hectic 16.01.2007, 22:04:29 -------------------- Nie proś o to, idź i sam to zdobądź.
Zrób to, a osiągniesz sukces. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
ja wiem ze ty widzisz caly skrypt i wiesz oco biega, ale my tego nie widzimy...
Jakie losuj? Masz zmienna w poscie losuj i chwala ci za to, ale skad ona sie bierze? czymze ona jest w formularzu?inputem? radio? buttonem? ciezko napisac? chcesz cy ci pomoc to pomoz i nam. Uzywasz tez pojecia ze ci sie cos losuje lub nie. no sorki, ale kod co tu pokazales to nic nie losuje. wiec jesli piszesz do nas, to pisz tak: warunek if(isset($_POST['losuj'])) jest spelniony lub nie ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 256 Pomógł: 7 Dołączył: 1.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmienna jest z inputa. I chodzi o to że te dwie przeglądarki nie łapią ze ona istnieje.
-------------------- Nie proś o to, idź i sam to zdobądź.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w skrypcie do ktorego trafiaja dane z POST'a wpisz na poczatku
jesli tam nic nie bedzie to sam cos pomieszales z kodem -------------------- Wybierasz się do Zakopanego? Odwiedź Willę Pod Górami. Następnym razem na pewno do niej wrócisz :)
|
|
|
![]()
|
|
Popatrzyłem troche i problem polega na tym że te INPUTY są obrazkowe:
ale jeżeli zmienię ich typ na text:
to wszystko jest ok ![]() ![]() -------------------- Nie proś o to, idź i sam to zdobądź.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 380 Pomógł: 2 Dołączył: 5.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
da rade w ten sposob natomiast jak chcesz przesylac stale wartosci z formularza to je wysylaj w polach hidden, reset nie wiem jak zrobic zreszta sa to chyba najbardziej denerwujace przyciski na stronach jakie mozna spotkac (oprocz flashowych reklam :] ) Ten post edytował maryaan 22.01.2007, 21:26:18 -------------------- Wybierasz się do Zakopanego? Odwiedź Willę Pod Górami. Następnym razem na pewno do niej wrócisz :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:48 |