![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mogę wyświetlić / odwołać się do zmiennej która tworzę. Po co ten skrypt ? Mam ponad 40 pól w formularzu zapisałem ich nazwy do tablicy z indeksem liczbowym. I pobieram z tablicy POST dane potem dwiema funkcjami przetwarzam i filtruję ich zawartość żeby na końcu zaktualizować profil użytkownika w bazie. Teraz chcę sprawdzić czy wszystko poprawnie zrobiłem wyświetlając te zmienne ale nie wiedzieć czemu nic mi się nie wyświetla. Proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 26.08.2006 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poczytaj też o foreach, bardzo się przydaje... -------------------- urzenia.net
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 999 Pomógł: 30 Dołączył: 14.01.2007 Skąd: wiesz ? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ciągle zapominam o foreach rzadko go używałem.
Czyli wystarczy że wstawię znak dolara. Mógłbyś mi jeszcze napisać dokładnie jak się nazywa ten typ odwołania do zmiennej ? Chciałbym o nim poczytać w manualu. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mógłbyś mi jeszcze napisać dokładnie jak się nazywa ten typ odwołania do zmiennej ? Chciałbym o nim poczytać w manualu. Manual php :: Zmienne zmienne -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
php Pro --> Przedszkole
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:06 |