![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem z licznikiem a mianowicie tego typu ze na serverze jest wylaczony register_globals i mi licznik nie dziala i trzeba go ustawic chyba POST nie znam sie n aphp i szukam pomocy jakbyscie moglii byc tacy mili i mi pomoc to bede bardzo wdzieczny:) o to licznik:
Licznik jest we flashu i sie odwloluje do x. Pozdrawiam i mam nadzieje ze mi poozecie. P.S nie wiedzialem to jakiego dzialu to przeniesc wiec tutaj zamiescilem. ____________ Prosze uzywac bbCode |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2005 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I bardzo dobrze że jest OFF. Nie zagłębiałem się w działanie tego skryptu, ale jeśli to problem z register_globals to:
Pozdrawiam Ten post edytował Kamil J. 14.01.2007, 11:00:22 -------------------- Workspace: Ubuntu 8.04, PDT.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z przykroscia informuje ze nie dziala:(. Myslalem ze wiecej osob mi pomoze no coz. Pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 148 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Pozdrawiam
kriqs mam nadzieje ze pomoglem :) |
|
|
![]()
|
|
Sprawdzalem dziala:) lecz ma sie odlowywac do flasha a mi we flashu nic nie pokazuje:(
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:22 |