![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 7 Dołączył: 7.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problemo-pytanie.
![]() Otóż sporo firm - np. Linksys produkuje APeki z dwiema antenami. WRT54GL Czy taki APek można podłączyć tak, by do jednego złącza podpiąć antenę mojego providera, a drugą anteną rozprowadzać sygnał po domu? Schemat: ![]() -------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
Symfony2, OAuth2, budowanie API - masz pytania? Pisz! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem do końca pewien, ale chyba tak się da. Najczęściej na takiej zasadzie działają radiolinie ;]
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 7 Dołączył: 7.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pan od sieci (nie mojej) powiedział, że "to se ne da" na tanich APekach. Nie wiem co miał na myśli mówiąc "tanie", ale jego słowa to powód by zapytać Was.
-------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
podejrzewam ze sie nie ma a 2 anteny sa w celu zwiekszenia mocy sygnału cos a'la MIMO
![]() |
|
|
![]()
|
|
Zatem pozostaje kupno dwóch APeków.
-------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cadavre: Wszystko se da ;] Co ty masz za sieć ? Bo pytałem staruszka i mówił, że podobne rozwiązanie stosują w radiolinii między dwoma miastami.
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Da sie tak zrobić, poszukaj na allegro takich AP, to raz a dwa to da sie to zrobić tylko a AP do tego przystosowanych, czyli muszą chodzić w dwóch trybach i wcale nie jest powiedziane, że taki AP jest droższy.
|
|
|
![]()
|
|
Jak ten tryb się nazywa? "Bridge" mają wszystkie...
BTW http://www.wififorum.pl/ftopic10898.html Jakiś wifi-amator pytał o to... EOT zdaje się. Dzięki. ![]() Ten post edytował cadavre 14.01.2007, 15:34:09 -------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 21:08 |