![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
czy jest jakaś funkcja lub sposób na to żeby wyświetlić wartości wszystkich zmiennych przechowywanych przez wykonujący się właśnie skrypt php? Np piszę sobie instrukcję:
i wyświetla mi się: Kod $zmienna1 = 'watrość1';
$zmienna2 = 'watrość2'; .. $zmiennan = 'watrośćn'; |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolejna niechęć do manuala. Przenoszę na przedszkole.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Kolejna niechęć do manuala no ciekawe jak miałem dojść w manualu do tej funkcji get_defined_vars nie znając jej nazwy |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat no ciekawe jak miałem dojść w manualu do tej funkcjiget_defined_varsnie znając jej nazwy Nie chcę się wtrącać, ale tak samo jak ja to robie ![]() Szukam np. funkcji do odwracania tablicy. Włączam stronę główną manuala, wchodzę do odpowiedniego działu (w tym wypadku): Tablice. I teraz są dwa sposoby: po nazwie funkcji albo poprzez lspis treści ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
A może ktoś wie jak pozbyć się tych zmiennych systemowch,
tak żeby pokazywało mi jedynie moje zmienne a nie dodatkowo kilkadziesiąt nieinteresujących mnie zmiennych środowiskowych Ten post edytował php programmer 13.12.2006, 15:42:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:30 |