![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jeśli chodzi o php to jestem laikiem więc Proszę o pomoc ponieważ nie potrafię sobie poradzić ze "skryptem" który skleciłem, a dziwne jest to że u mnie na serwerze działa natomiast na serwerze strefy.pl nie, czy można to rozwiązać w inny sposób. Srypt wyświetla formularz plus link do innych pól formularza które powinny być wybrane a nie są wybierane, nie wiem gdzie popełniłem błąd. Poniżej fragment kodu. Proszę o pomoc i pozdrawiam.
Ten post edytował Bogdan 8.12.2006, 01:25:49 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a skąd pobierasz $nowyalbum?
jeśli z url to $_GET["nowyalbum"]; jeśli z post to $_POST["nowyalbum"]; Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a skąd pobierasz $nowyalbum? jeśli z url to $_GET["nowyalbum"]; jeśli z post to $_POST["nowyalbum"]; Łukasz Z poniższego linku echo "<br /><a class=\"menu\" href=". $_SERVER['PHP_SELF']."?go=galeria&dodaj_do=".$strgaleria."&zdjecia=dodaj&nowyalbum >Dodaj do galeri ".$strgaleria." i utwórz nowy album</a><br />\n<br />\n"; czyli if (isset($_GET["nowyalbum"]) == TRUE) { ale to też nie działa, już sprawdzałem wszystkie metody i d... nic nie daje. Globals if (isset($GLOBALS["nowyalbum"]) == TRUE) { też nie działa, a u mnie działa wszystko. ![]() Ten post edytował Bogdan 8.12.2006, 01:15:51 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Oj. Pomieszałeś : )
Powinno pomóc. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 13:09 |