![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak znowu ja;p Ale przejdźmy do rzeczy, gdy usunę linijkę 9 i 10 i 12 to wyświetla mi się login gdy jest on w bazie, a jak sa te linijki to mi się nic nie wyświetla, czy może to być spowodowane kodowaniem hasła? Czy może czymś innym? Ten post edytował $liwa 24.11.2006, 13:54:29 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
SELECT haslo FROM zarejestrowani WHERE login='$passw' ?
chyba haslo = $passw ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak też to zauważyłem właśnie, ale nie pomogło:/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie lepiej zrobic to w jednym zapytaniu??
zobacz co ty tu robisz Ten post edytował skowron-line 24.11.2006, 14:06:55 -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Nie wiem gdzie jest błąd:/
Miałem właśnie to zrobić w jednym zapytaniu, ale nie wiem jak, jakbyście mogli po pomóżcie, z góry wielkie dzięx. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a to ma byc jakies logowanie?
jesli tak to zrob tak
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
logowanie.htm
logowanie.php
Mam gdzieś błąd w formularzu bo jak próbuje wyświetlić zmienne to w ogóle się nie pojawiają. I tak ma to być logowanie. |
|
|
![]()
|
|
a wrzuc to do tego samego pliku i zrob tak
Ten post edytował skowron-line 24.11.2006, 19:31:05 -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
|
|
![]()
|
|
A zapomniałem odpisać, już jest dobrze, znaczy było cały czas, tylko przeglądarka jakoś dziwnie działała i po resecie wszystko było dobrze. Bardzo dziękuję wszystkim którzy mi pomogli:)
skowron-line wiesz co, właśnie chciałem zrobić teraz tak jak Ty podałeś, ale to nie działa, nie zwraca mi ilości wyników, a jak walne tam or die(mysql_error()) to się w ogóle nic nie dzieje tylko biały ekran, a tak w ogóle to w tym co podałeś jest błąd:
a powinno być w warunku zamiast $istnieje to $ile:
ale to szczegół i tak nie działa:/ I jeszcze jakby ktoś chciał cały kod:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:15 |