![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Dawno juz tutaj nie pisalem bo nie mialem problemow ale teraz mam niestety i nie potrafie go rozwiazac.Osoby ktore nic nie wniosa do tematu prosze o nie pisanie ...
Skrypt ma polegac na tym aby pokazywalorysunki 3 potworow ktorych numery sa zapisane w bazie danych.Skrypt nie chce dzialac bo wyskakuje :
A co dziwne te same zmienne dzialaja w innym skrypcie , linia 36,37 to linie z $jajko , $potwor Tutaj kod :
Z gory dziekuje za pomoc -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
MAm nadzieje ze cos wniose do watku...
Kolega wyswietlil sobie tresc zapytania zeby sprawdzic czy jest prawidlowe? czyli wartosc przekazywanego parametru
Poza tym watkow o 'supplied argument is not a valid MySQL result resource' bylo mnostwo -- problem ma zawsze takie samo zrodlo. Przenosze na przedszkole. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Niestety teraz tego nie sprawdze bo serwer ze strona off jest wiec pozniej odpisze co i jak
![]() A co do tego wnoszenia do tematu to twoja wypowiedz byla chyba ironiczna i roumiem to ale mi chodzi o to zeby nie wypowiadaly sie osoby ktore pisza zbedne informacje -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Osoby ktore nic nie wniosa do tematu prosze o nie pisanie ... Masz ty chlopie wymagania wobec innych. szkoda tylko ze wobec siebie nie masz zadnych.Cytat supplied argument is not a valid MySQL result resource komunikat taki leci wtedy, gdy masz zle zapytanie. Co w takim wypadku nalezy zrobic? nalezy sprawdzic zapytanie czy jest poprawne. Nawet jesli tego wczesniej nie widziales, to nalezalo uzyc wyszukiwarki forum, albo przeczytac topic o "najczestrzych bledach", a bys wiedzial. no ale jak sie wymaga tylko od innych a od siebie nic no to czego ja sie czepiam... ![]() zakladam iz zapytanie jest zle, gdyz zmienna $stat jest pusta. czemu pusta? bo do jej pobrania wykorzystujesz $email oraz $pass, ktore zapewne leca z forma, a skoro leca z forma to powinno byc $_POST['email'], $_POST['pass'], gdyz na serwie masz wylaczone register_globals. ale to tylko przypuszczenia. Podsumowujac: na przyszlosc daruj sobie teksty o tym kto ma pisac a kto nie a sam weź sie do roboty. od pilnowawania czy ktos nie wali zbednych postow sa moderatorzy. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Wielkie dzieki bardzo mi pomogles bo mysle ze wlasnie o tym zapomnialem i teraz powinno dzialac ale sprawdze jutro , a za moj tekst co do wypowiadania sie przepraszam
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:51 |