![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2006 Skąd: 3miasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, jestem biernym uzytkownikiem forum juz od dlugiego czasu
![]() dzis przyszla pora na rejestracje i pierwszy post, szkoda ze odrazu z prosba o pomoc :/ Wiele rozwiazan dzieki niemu znalazlem, jednak z tym "banalnym" problemem nie potrafie sobie poradzic. Mam 2 pliki: formularz i plik ktory to odbiera i wyslal na email. Email dociera jest nawet w html tak jak mi zalezalo, jednak nie zawieraz wartosci ktore tam chcialem "sciagnac" Oto kod pliku *.php
jeszcze mam zamiar sformatowac teskt wiadomosci zeby to jakos wygladalo w odbieranym emailu. czy wiecie moze czemu tak sie dzieje ? na mejlu odebrany formularz wyglada tak: nazwa firmy: branza firmy: osoba zg: osoba zglaszajšca: oferowane stanowisko: Ilosc wolnych etatów: Wymagane wyksztalcenie: Wymagane doswiadczenie: Adres firmy: Znajomosc jezyka obcego: Jego wymagany poziom: Znajomosc drugiego jezyka obcego: Jego wymagany poziom: Kolejny wymagany jezyk: Dodatkowe wymagania: Samochód: Prawon Jazdy: Uwagi: Wynagrodzenie: Telefon Kontaktowy Adres email: Strona www: Adres Firmy: nigdzie nie ma wpisanych danych w formularzu, czemu ? nie wyskakuja zadne beldy, jak juz wspomnialem formularz wysyla sie ok ![]() prosze pomozcie z gory bardzo dziekuje za jakakolwiek pomoc pozdr Ten post edytował marlab.z.gdyni 16.11.2006, 15:17:35 -------------------- Nad ranem znaleźli młodego gitowca, Złożyli go w ciemnej mogile, A gity, jak stali, się wszystkie chlastali, To młody gitfunfel kopyrtnął
FORUM FOTOGRAFICZNE - FOTOFORUM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Witam, jestem biernym uzytkownikiem forum juz od dlugiego czasu Jakby tak bylo to bys wiedzial, ze:1) na forum sie nie KRZYCZY ![]() 2) na przedszkolu uzywa sie specjalnych znacznikow w tytule Popraw tytul o obie rzeczy do problemu: nie $_post a $_POST -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 16.11.2006 Skąd: 3miasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hm uzylem ich , wyskoczyl mi blod 403 zrobilem cofnij i wyskoczyly 2 posty, prosze o usniecie drugiego, a juz poprawiam temat
-------------------- Nad ranem znaleźli młodego gitowca, Złożyli go w ciemnej mogile, A gity, jak stali, się wszystkie chlastali, To młody gitfunfel kopyrtnął
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2006 Skąd: include('root/europe/ poland/szczecin.php'); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat hm uzylem ich ale oco chodzi?Niewazne, poprawki naniosles co do tytulu, ale czy zmieniles $_post na $_POST? Bo w php nie ma $_post -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
ale oco chodzi? Niewazne, poprawki naniosles co do tytulu, ale czy zmieniles $_post na $_POST? Bo w php nie ma $_post tak wlasnie czekam na formularz na emailu, blad z pomylka nazwa firmy vs tez poprawilem, zaraz dam znac co wyszlo ![]() tak wlasnie czekam na formularz na emailu, blad z pomylka nazwa firmy vs tez poprawilem, zaraz dam znac co wyszlo ![]()
kod wyglada teraz tak, niestety dalej nie przychodzi nic poza: imie: firma: branza: etc -------------------- Nad ranem znaleźli młodego gitowca, Złożyli go w ciemnej mogile, A gity, jak stali, się wszystkie chlastali, To młody gitfunfel kopyrtnął
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj echo($tresc); przed funkcja mail();
Wtedy się dowiesz co nei tak? |
|
|
![]()
|
|
Daj echo($tresc); przed funkcja mail(); Wtedy się dowiesz co nei tak? juz za pozno formularz ruszyl, sam nie wiem co bylo wina :/ dziekuje bardzo za pomoc ![]() mam nadzieje ze ze nie bude musial Was za czesto meczyc ![]() -------------------- Nad ranem znaleźli młodego gitowca, Złożyli go w ciemnej mogile, A gity, jak stali, się wszystkie chlastali, To młody gitfunfel kopyrtnął
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:46 |