![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem nie potrafie napisac funkcji wylogowujacej mógłby mi ktos pomóc?? Nie chce równiez zeby była ona oparta na cookies,sesjach.
Jak by ktos miał jakies materiały byłbym bardzo wdzieczny. Ten post edytował FdEf 9.11.2006, 01:00:12 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 159 Pomógł: 1 Dołączył: 31.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
żeby się wylogować, musisz się najpierw zalogować. Napisz nam w jaki sposób się logujesz.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oto plik.index.php
Nie wiem czy to dobry ale ze wzgledu na o ze mój system logowań nie jest obarty na sesjach czy ciasteczkach pomyslałem ze moze zrobie sobie funkcje która by mnie cofała do index.php a nastepnie blokowała przycisk w przegladarce forward czy istnieje takie cosik?? Słszałem o funkcji w javaScript echo '<a href="java script:history.go(-1);"> Wstecz</a>'; , ale ona zbyt se nie nadaje. Poszę o pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuję wykorzystanie sesji lub napisania swojego kontrolera sesji - po tym sprawa wylogowania jest już prosta . pozdr
-------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 11:27 |