![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jest sobie stronka, ktora do dzisiaj dzialala w jak najlepszym porzadku. A tu nagle po prostu przegladarki IE oraz Mozilla zaczynaja wyswietlac mi calkowicie rozwalona http://netservis.no-ip.org/financial/index.php strone lub np w Mozilli kod strony. Nic nie robilem w kodzie. W logach na serwerze rowniez nic nie ma, poniewaz podejrzewalem serwer, ale nic a tym bardziej ze inne strony napisane w php wyswietla poprawnie. Wiem ze to moze troche dziwne ale tak wlasnie mi sie stalo dzis rano. Gdzie szukac przyczyny? pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat juz nie wiem o co chodzi Chodzi o niepoprawny tytul topiku! Co do problemu -- zle skonfigurowany serwer. Skrypty php wysylane sa jako zwykly text (text/plain), zamiast byc najpierw przemielonymi przez php i wyslanymi jako np. text/html. No chyba ze sam ze skryptu wysylasz naglowki Content-type -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 9.09.2005 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja dzisiaj miałem taką sytuację i pomógł restart serwera i komputera (też serwer
![]() -------------------- Immanuel, pozdrawiam
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 02:06 |