![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 1 Dołączył: 27.12.2003 Skąd: z łodzi Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
jeśli klikniemy na wysyłaj wysyła. Niema problemu. ALE jesli chce żeby automatycznie w momencie kiedy odpalę stronę na którym jest skrypt wysyłał tą "tresc" do zmiennej "text" metoda POST. Jeśli to była by zmienna typu GET niema problemu ale to jest POST. W skrócie czy można automatycznie bez ingerencji mojej wysłać ta zmienna metoda post? czy wogolę tak można? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz zrobić coś takiego za pomocą biblioteki cURL" title="Zobacz w manualu php" target="_manual. W manualu znajdziesz wszystkie informacje i sporo gotowych rozwiązań w komentarzach.
pozdr. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeśli klikniemy na wysyłaj wysyła. Niema problemu. ALE jesli chce żeby automatycznie w momencie kiedy odpalę stronę na którym jest skrypt wysyłał tą "tresc" do zmiennej "text" metoda POST. Jeśli to była by zmienna typu GET niema problemu ale to jest POST. W skrócie czy można automatycznie bez ingerencji mojej wysłać ta zmienna metoda post? Czy chodzi Ci o coś takiego, żeby podczas ładowania strony zrobiony był submit formularza i "tresc" byla przekazywana do jakiegos skryptu jako $_POST['text'] ![]() -------------------- System Sprzedaży Internetowej Syspin: www.syspin.pl
Moja strona: www.tulikowski.com |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 02:20 |