![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 1 Dołączył: 11.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Czy da sie zmontowac taka klase ktora wyciagala by adres obiektu FLASH z podanego adresu strony? thx Ten post edytował bastek8989 28.10.2006, 12:29:45 -------------------- Web-Anatomy.com - tworzenie serwisów internetowych oraz stron www z okolic Bielska-Białej. Zapraszam.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Da sie.
(glupie pytanie, glupia odpowiedz) preg_match + zobacz jak wstawia sie flasha na stronke -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 205 Pomógł: 1 Dołączył: 11.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W takim razie mzoecie pomoc mi z tymi znaczkami?
Chcialbym zeby wyrywalo mi taki fragment z podanej strony gdzie tylko [zmienna liczba] i [zmienny adres] sie zmieniaja tak to wszystko pozostaje jak powyzej, niewymagam napisania calosci tylko jakiejs pomocy ze znaczkami bo szukalem tego ale niemoglem znalesc dziekuje Ten post edytował bastek8989 28.10.2006, 12:16:34 -------------------- Web-Anatomy.com - tworzenie serwisów internetowych oraz stron www z okolic Bielska-Białej. Zapraszam.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 9 Dołączył: 14.10.2006 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W takim razie mzoecie pomoc mi z tymi znaczkami? Chcialbym zeby wyrywalo mi taki fragment z podanej strony gdzie tylko [zmienna liczba] i [zmienny adres] sie zmieniaja tak to wszystko pozostaje jak powyzej, niewymagam napisania calosci tylko jakiejs pomocy ze znaczkami bo szukalem tego ale niemoglem znalesc dziekuje funkcje z rodziny preg_* + wyrażenie regularne. dr_bonzo już ci to napisał... BTW: to mi nie wygląda na kod HTMLowy bo nie ma takiego tagu jak <embed> a param zamyka się przez <param /> a nie </param>. Poczytaj sobie na temat wyrażeń regularnych - tego jest baaaardzo dużo w sieci i będzie sz mógł takie coś zrobić w bardzo prosty sposób. Ten post edytował jarrod 28.10.2006, 12:31:05 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat BTW: to mi nie wygląda na kod HTMLowy bo nie ma takiego tagu jak <embed> Owszem, jest taki tag, ale tylko w HTML <= 4.01. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 09:24 |