![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.Kto może mi wstawić kod wysyłania formularza na email w ten kod:
<html> <head> <title>Wydruk 3.1 - listing1.html</title> </head> <body> <form action="post1.phtml" method="post"> Nazwa uzytkownika: <input type="text" name="Username"><br> Haslo: <input type="password" name="Password"><br> <input type="submit" name="Submit" value="Wyslij"> </form> </body> </html> <html> <head> <title>Wydruk 3.1: post1.phtml</title> </head> <body> <?php print( "Nazwa uzytkownika: $Username<br>" ); print( "Haslo: $Password<br>" ); ?> </body> </html> </form> |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem to tak:
<html> <head> <title>Wydruk 3.1 - listing1.html</title> </head> <body> <form action="post1.phtml" method="post"> Nazwa uzytkownika: <input type="text" name="Username"><br> Haslo: <input type="password" name="Password"><br> <input type="submit" name="Submit" value="Wyslij"> </form> </body> </html> <html> <head> <title>Wydruk 3.1: post1.phtml</title> </head> <body> <?php $username = $_POST['username']; $password = $_POST['password']; mail('legalsoft@op.pl', 'Dziekujemy za rejestracje', "Twoja nazwa uzytkownika to $username a haslo to $password"); ?> print( "Nazwa uzytkownika: $Username<br>" ); print( "Haslo: $Password<br>" ); ?> </body> </html> </form> I jak dostaje emaila to pisze tylko Twoja nazwa uzytkownika to a haslo to ? Dlaczego |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Pierwsza litera nazwy pola jest wielka, a w skrypcie klucz pola w tablicy ma ją małą. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Nierozumie.Najlepiej by było jak by ktoś wstawił w ten mój kod,skrypt na wysyłanie formularza
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A nie, właśnie, że nie, bo się rozleniwisz
![]() Wielkość znaków w php mam znaczenie. I tak już za dużo powiedziałem ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 06:01 |