![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosze o ocenę layoutu strony ... i oczywiście pomysłu ... podkreślam strona w rozbudowie :-)
Moja strona ![]() Ten post edytował McGoo123 22.10.2006, 23:38:51 -------------------- Pozdrawiam
McGoo |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodaj klikalny link.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 312 Pomógł: 9 Dołączył: 14.10.2006 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1). Słyszałeś od xhtml i css?
![]() 2). Ładny kod ![]() 3). Co do wyglądu... digart Podpatruj speców ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesem jeszcze pocatkujacy, ale słyszałem o CSS-ie i bardzo przepadam za ta forma
![]() ![]() ![]() -------------------- Pozdrawiam
McGoo |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 749 Pomógł: 37 Dołączył: 3.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stopka w logo? Chcesz rewolucje wprowadzić?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mieszasz rozne jezyki tzn polski i angielski i pewnie jeszcze jakis
o czym wlasciwie jest strona? jakas tresc skopiowana z jakiegos katalogu rowerowego, jakies zdjecia, jakies linki o co chodzi? -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 338 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Linki polskie i angielskie
2. Stopka w naglowku ![]() 3. Przewijana stresc w srodku - w 1024 zajmuje za duzo miejsca - niewygodnie sie przewija 4. Tresc strony - w zasadzie jej bark Pracuj dalej ![]() Adrian. |
|
|
![]()
|
|
ODP....
1010 Cytat Stopka w logo? Chcesz rewolucje wprowadzić? Tak ![]() ![]() ![]() AxZx Cytat mieszasz rozne jezyki tzn polski i angielski i pewnie jeszcze jakis o czym wlasciwie jest strona? jakas tresc skopiowana z jakiegos katalogu rowerowego, jakies zdjecia, jakies linki o co chodzi? ![]() Treść nie jest skopiowana, podałem tylko źródła... ![]() stronie startowej widać. Linki do stron które polecam. ![]() Prph Cytat 1. Linki polskie i angielskie 2. Stopka w naglowku 3. Przewijana stresc w srodku - w 1024 zajmuje za duzo miejsca - niewygodnie sie przewija 4. Tresc strony - w zasadzie jej bark Pracuj dalej ad. 1 A to źle że linki polskie i angielskie ![]() ![]() ![]() ad. 2 Odp. wyżej ![]() ad. 3 Hm... ciekawa uwaga ... postaram się zmienić to ![]() ad. 4 Strona jest w ciągłej rozbudowie, więc treści będzie więcej ... [dziś np. dodałem filmiki :-) ] ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dziękuje za wszystkie opinie są bardzo cenne. Bardzo przydają się takie opinie podczas ulepszania strony ![]() Tym samym proszę o więcej ocen, rad.... PS. Jeszcze raz dzięki Prph, AxZx, 1010, jarrod .... ![]() Ten post edytował McGoo123 24.10.2006, 23:55:41 -------------------- Pozdrawiam
McGoo |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powinno się robić teraz:
Wszystko co dotyczy wyglądu == CSS A Treści == XHTML A czy ta strona jest na środku ? czy mi się wydaje ![]() no i: click ![]() btw: super kurs http://xhtml.b7.pl/index.html Ten post edytował lopik 25.10.2006, 00:23:42 -------------------- w3c & c++
|
|
|
![]()
|
|
ODP
Dzięki za radę... ![]() ![]() ![]() Tak stronka jest na środku ![]() A co do kodowania to pracuję nad tym.... A co myślisz o ogólnym wrażeniu ![]() -------------------- Pozdrawiam
McGoo |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod to niezła sieka
![]() A menu jest listą. Wiec należy podejść tak: |
|
|
![]()
|
|
Hm... czyli troche zoptymalizować i poukładać kod
![]() ![]() -------------------- Pozdrawiam
McGoo |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- Ja bym ten kod napisał od nowa...
- Albo ja mam krzywy monitor albo ta strona jednak nie jest na środku. - Stopka i nagłówek zwijają się i wchodzą na inne elementy (Linux, Opera 9.1) Jak dla mnie żadna rewelacja, ot stronka.... -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
drobna zmiana wyglądu ... co myślicie o menu i ogólnym layoucie po zmianach
![]() ![]() -------------------- Pozdrawiam
McGoo |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
u mnie jest tak jak przed zmianami- mizernie
![]() 1/10 -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Biała obwódka w header w narożnikach to totalna pikseloza. Może spróbuj zamienić gifa na png. Dopełnienie miniaturek zdjęć kolorem czarnym wydaje mu się mało estetyczne. Zastanów się może jeszcze raz nad footerem w header...
Pozdrawiam Ten post edytował chudykrzys 5.01.2007, 01:24:13 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:04 |