![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2006 Skąd: zewsząd :P Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Czy możliwe jest napisanie w php skryptu dzięki któremu gdy w pole tekstowe wpiszę jaiś tekst (np. A) to po wciśnięciu przycisku "zatwierdź" przeniesie mnie na stronę 1.php a gdy wpiszę B to np. na stronę 2.php? Zależy mi na tym, aby w przenoszeniu nie uczestniczyły żedne strony przekierowywujące typu redirect. Mam z tym niemały problem, a potrzebuję tego skryptu szybko bo piszę stronkę dal firmy ciotki. Z góry dzięki za pomoc No no no... 4 dni i żaden moderator nie zna odpowiedzi na pytanie? yyy, a co ma do tego moderator? /~admin/ PS: SRY za double post |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
imo w samym php bez strony z redirectem tego nie zrobisz, ew. tylko js.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
piszesz forma zeby wysylal post[co] i phpek
![]() czy jak Ty to nie napisales ew. zrob swichem i case 1,2,3, i standard na glowna ![]() ![]() + jesli cos pomylilem to sorry ![]() Ten post edytował marcimon1642 21.10.2006, 08:42:35 -------------------- Warsztat:
a) localhost | 256 RAM | 40 GB HDD | DURON 996 | Win 98 SE | PHPTriad b) lycos | nieznane | 50 MB Pracuję hmm nie powiem :) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:52 |