![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 265 Pomógł: 4 Dołączył: 30.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Pisze strone w php i mam logowanie na stronie zintegrowane z forum phpbb.
Na stronie chce natomiast zrobić nową sesje z dostępen dla panelu admina ( cały panel a oddzienych plikach niezwiązanych ze stroną) więc na początku pliku daje Tylko, że w rezulatacie wywala mi takie coś: Cytat Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/*****/public_html/test/modules/admin/index.php:2) in /home/*****/public_html/test/modules/admin/index.php on line 2 W czym problem ? W tym że nie moge mieć otwartej nowej sesji jeśli mam już tą z phpbb ? Jeśli tak to jak zrobićaby mieć 2 na raz ? Pozdrawiam i z góry thx za pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wysłałeś już jakieś dane do przeglądarki poza nagłówkami, więc nie możesz wysyłać nagłówka.
Zainteresuj się buforowaniem treści ( ob_start" title="Zobacz w manualu php" target="_manual ) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:53 |