![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jakiego uzywacie programu ftp? ja od pewnego czasu uzywam rozszerzenia do firefoxa ale nie jest wcale wygodnie za kazdym razem podowac hasło aby polaczyc sie z ftp. w sieci jest mnostwo tego typu programow i nie bardzo usmniecha mi sie aby kazdy pobrac, zainstalowac i badac... dlatego zdam sie na Wasze opinie...
-------------------- piotrd
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
TotalComander -szystko ma co potrzebujesz i jest za free
-------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja używam IE
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
GNU Midnight Commander
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
FileZilla
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Do powyższego zestawienia dodam free download manager. Oprócz zasysania ma również możliwość łączenia się z ftp. W pracy używam total commander (według mnie najlepszy) oraz winscp (też niezły), a czasmi filezilla (ujdzie w tłoku
![]() Ten post edytował batman 5.10.2006, 22:05:00 -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdecydowanie Total Commander Power Pack 1.5
![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 174 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
faktycznie wszyscy mieliscie racje twierdzac, ze TotalComander! dzieki wielkie jak nie wiem co - zaczalem uzywac tego programu jako klienta ftp i juz sobie cenie jego funkcjonalnosc oraz szybkosc.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
@piotrd
Co do funkcjonalności i szybkości miałbym kilka uwag, ale trzeba przyznać rację, iż jest to obecnie najlepszy program do łączenia się z ftp (total commander). Największą jego wadą jest cena - nie jest to niestety program darmowy. Jako darmowy zamiennik polecam winscp. -------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I co z tego batman ? Można go bez ograniczeń ile się chce używać
![]() -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Turgon, nie można.
Źródło: http://www.ghisler.com/order.htm Cytat Total Commander is a Shareware program. This means that you can test it for a period of 30 days. After testing the program, you must either order the full version, or delete the program from your harddisk.
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aha...
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
szkoda tylko ze TC nie nadpisuje plikow automatycznie podczas uploadu na serwer - tzn ze trzeba za kazdym razem wybierac opcje 'Nadpisz' ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a program ftp freeware ktory ma chmod z opcją rekursji?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam Netdrive. Program, który zmienił moje życie. Dzięki niemu jestem w stanie bezpośrednio edytować grafikę w Photoshopie, a pliki swf we Flashu
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam Netdrive. Program, który zmienił moje życie. Dzięki niemu jestem w stanie bezpośrednio edytować grafikę w Photoshopie, a pliki swf we Flashu ![]() Moje chyba tez odmieni ![]() ![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
TC oczywiście, zawsze i niezmiennie
![]() ![]() -------------------- Słowa, słowa, słowa... - Hamlet || Funkcje, funkcje, funkcje... - Luke Star
-------------------------------------- Portal Literacki: ( |||------- ) 30% |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 2 Dołączył: 25.10.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ja przez cały czas używałem WinXP, a dokładniej IE8, jednak teraz miarka się przebrała. 5x razy robie Backup danych serwera i ciągle błąd mniej więcej w połowie (serwis waży jakieś 300 MB), koniec z tym! Zobaczymy jak w testach sprawi się Total Commander.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:45 |