![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To chyba ja pójdę na pierwszy ogień
![]() Grafika: Jak dla mnie bardzo fajnie, choć troszkę za mało kolorków. Jakoś tak nie bardzo mi pasuje ten notes ![]() Kod: Pomimo, że są tabelki, Ty zrobiłeś to bardzo ładnie ![]() jak dla mnie 9/10 bo za mało kolorków -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 4 Dołączył: 22.04.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Grafika:
nawet mi sie podoba, coś brakuje, tak jak mówił ~TomASS i wygląd tego notesu nie pasuje do tego. Kod: Szkoda że na tabelkach, ale widze że waliduje sie więc nie jest źle ![]() ja bym dał 8/10 Jest nieźle ale nie powala -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ładnie jest.
Szkoda, że tabelki. Dam 9/10 . Podoba mi się. -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:58 |