![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 11 Dołączył: 12.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam następujące pytanie apropo $_GET["id"]: Powiedzmy że mam na stronie tabelke podzieloną na trzy wiersze. W pierwszym jest obrazek w drugim menu a w trzecim treść. Jeśli chce zmienić zawartość wiersza z treścią użyje tego:
Podpowiedzcie mi prosze jak zmieniać i wiersz z treścią i rysunek z pierwszego wiersza. Pozdrawiam. Ten post edytował Lombi 22.09.2006, 14:10:28 -------------------- znowu pomyliłem dwukropek ze średnikiem i starciłem pół dnia na szukanie błędu :)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Radomsko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na takiej samej zasadzie
![]() pobierasz sobie wartosc $_GET['id'] i sobie wyswiatlacz obrazek czy co tam chcesz i gdzie tam chcesz ![]() pozdro -------------------- Warsztat :: Windows7 / Ubuntu | PHP 5 | MySQL 5 | Eclipse / NetBeans | Opera / Firefox
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 11 Dołączył: 12.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
HeHe tego to sie domyśliłem
![]()
Jest kilka stron i kilka obrazków więc mam po else stosować:
Tak czy jakoś inaczej? -------------------- znowu pomyliłem dwukropek ze średnikiem i starciłem pół dnia na szukanie błędu :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Radomsko Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak na takiej zasadzie ma to dzialac
![]() ale mozesz uzyc funkcji switch
Ten post edytował banpl 22.09.2006, 14:58:25 -------------------- Warsztat :: Windows7 / Ubuntu | PHP 5 | MySQL 5 | Eclipse / NetBeans | Opera / Firefox
|
|
|
![]()
|
|
Zmajstrowałem sobie coś takiego:
Klikam na link oferta pod którym kryje się: I nie wiem co mam wpisać w drugim IF żeby po kliknięciu na link załadował ten obrazek w dane miejsce. Heh... mogłem chwilke pomyśleć zanim napisałem ![]() Sorki za spam ![]() Ten post edytował Lombi 24.09.2006, 16:12:37 -------------------- znowu pomyliłem dwukropek ze średnikiem i starciłem pół dnia na szukanie błędu :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 06:19 |