![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-=JESTEM NOWY to moj 2 post prosze o wyrozumialosc =-
Mam takie pytania: - Gdzie moge znaleść gotowy skrypt do zakladania kont email ze strony? - Albo jak to sie nazywa inaczej ? bo jak wpisuje w google" formularz do zakladania email" lub poczty to nie znajduje mi nic ciekawego... (jak to inaczej ujać ) -Czy da sie na każdym serwerze ? // nie znam php przyklad o co mi chodzi: LINKI: Formularz z o2.pl do zakladania kont Formularz z lhl.pl do zakladania aliasow THX wielkie dzieki za każdą pomoc.. ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prosił bym o więcej szczegłów - na jakim systemie maja byc zakładane konta, etc.
PS. W php to przy bezpiecznej konfiguracji raczej się nie da chyba że nie chcesz udzielać ludziom usługi email tylko jakis inny formularz = jaki jest cel formularza?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Skoro szukasz gotowego skryptu, to mamy takie specjalne forum na te okolicznosc. przenosze
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:05 |