![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chciałbym aby pokazywała się data ostatniej modyfikacji strony. Gdy dotychczas moja stronka była z końcówka .html to zostosowałem JS i działało. Przeszedłem na php - index.php + include jako pliki txt. Umieściłem ten sam JS w plikach txt i niestety wyswietla się bieżacy czas z datą a nie ostatniej modyfikacji. No to wtedy wkleiłem skrypt php - to pokazuje mi ostatnią modyfikację pliku index.php a nie poszczególnych pliczków txt które są includowane do indexu. Co z tym zrobić?? -------------------- Pozdrawiam wszystkich chcących pomóc!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Użyj funkcji z systemu plików, aby otrzymac informacje na temat ostatniej modyfikacji pliku.
http://www.php.net/manual/pl/function.filemtime.php <- o tej własnie,musisz użyć dla każdego pliku txt Pozdrawiam, -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 02:15 |