![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Wiem ze zaraz bedzie cie pisaćże to juz było itd....ale nie hcodzi mi osam formularz. raczej chodzi mi o formularz ktory jest zabezpieczony przed robotami ktore uzywaja formlularzy do wysylania spamu...:/ Miałem formularz do maili ale jak mi sie bil robocik to mi serwer zatrzymali ![]() Pozdrawiam |
|
|
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 0 Dołączył: 4.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czemu ma slużyć ten formularz wyżej... Raczej Ci nei pomoże... aby utrudnić robotom wysyłanie formularza musisz użyć captcha.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Captcha -------------------- Załóż konto na dropbox.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 5.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
taki formularz to ja mialem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2003 Skąd: Giżycko / Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oj, ta CAPTCHA i CAPTCHA, a Internet staje się coraz większą udręką dla użytkowników. Poczytajcie Kornela co ma Wam do powiedzenia na ten temat.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oj, ta CAPTCHA i CAPTCHA, a Internet staje się coraz większą udręką dla użytkowników. Poczytajcie Kornela co ma Wam do powiedzenia na ten temat. Nie chcesz to nie używaj. Rezygnująć z pewnego zabezpieczenia ryzykujesz utratę czasu i pieniędzy na późniejsze naprawianie skutków ataku. Nie każdego na to stać, najwyraźniej jesteś bogaty i lubisz podchody ![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Nie chcesz to nie używaj. Niektórzy chcieliby, a nie mogą. Właśnie przez takie podejście. Ten post edytował erix 16.10.2006, 21:36:03 -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 16 Pomógł: 1 Dołączył: 12.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
CAPTCHA jest dla leni. Są skuteczniejsze i/lub mniej upierdliwe zabezpieczenia, jak na przykład Sblam!.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:33 |