![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 1 Dołączył: 30.05.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Gdzie można ustawić lub zmienić domyślny font FCKeditora który jest ustawiony po wywołaniu formularza? Mam Arial i chcę żeby domyślnie sam ustawiony była Verdana? Pomoże ktoś? -------------------- ...nauka jest celowa tylko wtedy gdy pozwala pomagać innym.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukałeś w configu i/lub stylach?
-------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 1 Dołączył: 30.05.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie przeszukałem większość plików FCKeditora które mogły być z tym związane i metodą prób i błędów 4 godz. próbowałem to zrobić i NIC!!!
Jak ktoś wie gdzie można ustawić tą domyślną czcionkę to błagam o pomoc!! -------------------- ...nauka jest celowa tylko wtedy gdy pozwala pomagać innym.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to słabo szukałeś, ja po 1 minucie znalazłem plik.
editor/css/fck_editorarea.css zmiana w body i zrobione. -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
Ja nie wiem jak to robiłem bo przeglądłem prawie wszystkie pliki które to mogły mieć a ten jakoś przeoczyłem!!
![]() Wielkie dzięki!! Jeszcze jedno pytanie do specjalisty shpyo gdzie zmienić domyślny FORMAT wprawodzanego tekstu z NORMALNY na UNDEFINED? Ten post edytował ravo 25.08.2006, 16:32:19 -------------------- ...nauka jest celowa tylko wtedy gdy pozwala pomagać innym.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:23 |