![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2005 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam
Proszę o pomoc próbuje wykonać nawigacje w php ale napotkałem problem próbuje odzielić kategorie ikoną lecz wyskakują mi nieporządane cele. orginalna nawigacja wygląda tak: stronagłówna/artykuły/miejscowści/spis gdy zamienie kreski - "/" na ikony zaczynają się problemy tzn. wyskakuje takie coś: stronagłówna[img]artykuły[img]miejscowści[img] brakuje "/spis" Gdy chce zastąpić pierwszą kreske "/" to jest link:
wszystko jest wporządku ale gdy zastąpie drugą kreske "/" to jest link:
to właśnie tu zacznają się problemy Proszę o pomoc moze tu mi ktoś pomoze. Z gory bardzo dziekuje ! A oto kod całej nawigacji:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 115 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2005 Skąd: Strzyżów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
trochę to zamotane
i co to jest ta zmienna $a w argumentach funkcji? domyślam się, że tablica linków, ale z domysłami to należy uważać ;]
-------------------- "No bo z fasolą to człowiek przynajmniej wie, na czym stoi..."
Pomniejsze bóstwa, Terry Pratchett php :* |
|
|
-Gość_ppsi_*- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam
To znaczy w sumie to nie moje dzieło php. Ja chce tylko tu dodać grafike zamiast kresek ukośnych. Proszę pomóżcie bardzo pilne? |
|
|
-Gość_ppsi_*- |
![]()
|
Goście ![]() |
Prosze was ogromnie o pomoc
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |