![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chciałbym sprawdzić, czy istnieje plik na innym serwerze. Próbowałem z @fsockopen ale działa tylko dla adresów np. wp.pl, a nie do plików np. wp.pl/plik.gif Jak to ugryźć? -------------------- opinie o hostingach - napisz opinię o firmie hostingowej
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 1 Dołączył: 25.02.2006 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Developerzy Postów: 823 Pomógł: 12 Dołączył: 18.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@rama - czasem plik nie ma praw do odczytu i napisze nam że ów nie istnieje
pozdrawiam ![]() -------------------- Portfolio: Vgroup.pl | athlan.pl | Test.php.pl - sprawdź się z wiedzy o PHP i ułóż własne pytania!
Pomogłem? Kliknij |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ooo... wilekie dzięki:)
tego szukałem. Jak chcecie (Athlan i rama) po 10k odsłon buttona w ButtonCity.net to proszę o kontakt:). -------------------- opinie o hostingach - napisz opinię o firmie hostingowej
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 1 Dołączył: 25.02.2006 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@rama - czasem plik nie ma praw do odczytu i napisze nam że ów nie istnieje Racja, ale jak dobrze myśle, to taki plik, który nie posiada atrybutu do odczytu, jest niemożliwy do odczytania w żaden sposób (oczywiście na serwerze zdalnym oraz bez użycia dodatkowych skryptów php na owym serwerze)? Ponadto ten skrypt powinien działać w większości przypadków ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:31 |