![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość_jurek38_*- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam
Zainstalowałem edytor PSPad i mam problem. W edytorze nie otwiera się źródło strony *.html, natomiast mogę obejrzeć stronę w wewntrznej przeglądarce edytora. Dzieje się tak przy moich starych plikach .html. Gdy otwieram plik wykonany przy pomocy PSPad to nie ma problemów z otwarciem. Próbowałem szukać w ustawieniach ale nie znalazłem nic podchodzącego. Byłbym wdzięczny za ewentualną pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam podobny problem i czasami takze z .php:)
Ale raczej zrezygnuje z tego programu... -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 576 Pomógł: 14 Dołączył: 9.11.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Polecam edytor : ConTEXT
-------------------- |
|
|
-Gość_jurek38_*- |
![]()
|
Goście ![]() |
Mam ConTEXT ale on jest zbyt prymitywny a dodatkowo zależy mi na możliwości kodowania utf-8.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 576 Pomógł: 14 Dołączył: 9.11.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Przecież kodowanie wpisujesz sam - a czy prymitywny no kłóciłbym się, jako edytor kodu uważam że jest bardzo dobry
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Przedszkole Przedszkolem ale o edytorach to dyskutuje się w dziale Komputery i oprogramowanie i tam przenoszę wątek. Aby pisać autor niech się zarejestruje.
2. Tak na wszelki wypadek: Nie róbcie tutaj kolejnego wątku typu Najlepszy według was edytor do php! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepraszam za zamieszanie. Napisałem w Przedszkolu ze względu na mój poziom wiedzy.
ConText - prymitywny bo poza podświetlaniem składni nic nie daje. Kodowanie polskich liter - chcę mieć możliwość zapisania pliku w utf-8. Jeśli inni taż mają podobny problem z PSPad to zmienię program. |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
wyswietla Ci sie biala strona zamiast kodu ? sciagnij najnowszą betę
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, nowa wersja działa dobrze. Ale czy jest do niej język polski?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
ja mam... i to bez zbednego ustawiania... ale w opcjach programu powinno być
|
|
|
![]()
|
|
Powinno być ale w moim nie ma. Ściągnąłem jeszcze raz wersję 4.5.1 z datą aktualizacji 30-04-2006 i jest w porządku.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:22 |