![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czytam te posty klikam na odnośniki i nie mogę znaleźć rozwiązania swojego problemu, który zapewne jest prosty dla kogoś kto już to robił
![]() A mianowicie chodzi o coś takiego, że mam zainstalowany FoxServ i próbuję zainstalować phpbb2, niestety w momencie kliknięcia na instaluj wyświetla mi się coś takiego "phpBB : Critical Error Could not connect to the database " czy może ktoś wie o co tu biega? Co robię źle? -------------------- 5% populacji myśli. 10% myśli, że myśli. Pozostałe 85% raczej umrze niż zacznie myśleć.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A odpaliles MySQL-a?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak,siedzi mi w trayu z zielonym światełkiem
![]() -------------------- 5% populacji myśli. 10% myśli, że myśli. Pozostałe 85% raczej umrze niż zacznie myśleć.
|
|
|
![]()
|
|
Tak to wygląda w MySQLu
![]() -------------------- 5% populacji myśli. 10% myśli, że myśli. Pozostałe 85% raczej umrze niż zacznie myśleć.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Cytat A mianowicie chodzi o coś takiego, że mam zainstalowany FoxServ i próbuję zainstalować phpbb2, niestety w momencie kliknięcia na instaluj wyświetla mi się coś takiego "phpBB : Critical Error
Sprawdz czy podajesz prawidlowy login i haslo do bazy. Wyglada na to ze tak nie jest. Jesli juz zainstalowales phpbb zajrzyj do pliku config. Tam wszystko znajdziesz...
Could not connect to the database " czy może ktoś wie o co tu biega? Co robię źle? Pozdrawiam ;) -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja sie na fox server nie znam , ale polecam krasnala - (www.krasnal.tk) tutaj raczej problemow z niczym nie bedziesz mial
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Cytat ja sie na fox server nie znam , ale polecam krasnala - (www.krasnal.tk) tutaj raczej problemow z niczym nie bedziesz mial I jedno i druegi jest gotowym pakietem. Sugerowanie wyboru jednego a nie druegio wg mnie niewiele zmienia. Jesli na prawde nie chce sie miec klopotow lepiej samemu wszystko postawic - teraz to przeicez nic trudnego: wiecej sie klika niz mysli czy pisze ;)
Pozdrawiam -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Sprawdz czy podajesz prawidlowy login i haslo do bazy. Wyglada na to ze tak nie jest. Jesli juz zainstalowales phpbb zajrzyj do pliku config. Tam wszystko znajdziesz...
Pozdrawiam ![]() Wielkie dzięki, podawałem złą nazwę bazy danych, banalne co ![]() -------------------- 5% populacji myśli. 10% myśli, że myśli. Pozostałe 85% raczej umrze niż zacznie myśleć.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 01:50 |