![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
![]() mam problem piszę skrypcik "kalendarz imprez" i mam pytanie jak prygotować baze danych ... Wiem jakie tabele maja się znajdować ale nie wiem jak zrobić to tak aby działało bo w gre wchodzi zmiana języka :/ zaczynam dopiero MySQL dlatego takie pytanie jest na forum ![]()
I nie wiem jak to poukladac bo potrzebuje aby kalendarz działał w wersji PL jak i DE, czyli wchodzi w gre tłumaczenie każdej imprezy i jak to zrobić ? Dzięki za odpowiedź ![]() -------------------- Warsztat: PHPStorm; Zend Server CE; Delphi 2010 Pro
Warsztat: NetBeans; WAMP; Delphi 2010 Pro Work on: coś tam dłubię ;) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób dodatkowa kolumne np. Lanugage i jak teksty sa po polsku to wpisz PL, jak po niemiecku to DE. Poxniej w zapytaniu dajesz tylko LANGUAGE='PL' i bedzie działać
![]() -------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 1 Dołączył: 4.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wlasnie zrobilem podobnie czekajac na odpowiedz
![]() dodatkowa kolumna tytul i opis na niemiecki text jeszcze kilka poprawek i bedzie dzialalo ... mam nadzieje ![]() dzieki -------------------- Warsztat: PHPStorm; Zend Server CE; Delphi 2010 Pro
Warsztat: NetBeans; WAMP; Delphi 2010 Pro Work on: coś tam dłubię ;) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:07 |