![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam mały problem pod Operą. Mam na stronie, która będzie przeznaczona do drukowania checjboxy. Są one zaznaczone albo odznaczone (w zależności ood danych w bazie). Nawet jeśli są zaznaczone na podglądzie wydruku to na wydruku wszystkie są odznaczone.
Wiecie co może być przyczyną tego? -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
(św. Josemaría Escrivá, Droga, 335) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Adres?
Bo u mnie dziwnym trafem działa ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 190 Pomógł: 27 Dołączył: 23.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Adres? Bo u mnie dziwnym trafem działa ![]() Wklej sobie ten kod, daj podgląd wydruku to zobaczysz.
Przed chwilką przeszedł mi przez głowe pomysł, że może dlatego że nie daje <form> </form> ale to nie ma być formularz do wysyłania a tylko pola czeckbox.. -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Faktycznie, bug Opery 8.54.
Gdy napisałem samemu taki przykład (XHTML 1.0 strict oraz application/xhtml+xml) wszystko działało. W każdym razie nie masz chyba co się martwić. Twój kod działa już w testowej Operze 9 :-) Za kilkanaście dni premiera, więc będzie po kłopocie. |
|
|
![]()
|
|
Faktycznie, bug Opery 8.54. Gdy napisałem samemu taki przykład (XHTML 1.0 strict oraz application/xhtml+xml) wszystko działało. W każdym razie nie masz chyba co się martwić. Twój kod działa już w testowej Operze 9 :-) Za kilkanaście dni premiera, więc będzie po kłopocie. Dziękuje. Pozdrawiam -------------------- ”Godzina nauki w życiu nowoczesnego apostoła jest godziną modlitwy.”
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 02:15 |