![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 18.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"gdy sie nie ma co sie lubi(umie) to sie lubi(robi) co sie ma"
wiem ze problem "sklepu" juz sie pojawial, ale nie znalazlem na forum informacji wyjasniajacych problem. napisalem strone w ktorej uzytkownik po zalogowaniu wybiera forme planosci i wybiera produkty.. klik i sie wysyla. ...niestety robilem to metadą "kombinowaną" :oops: a wiec tak: strona1 <input type=text name=login..>...... wyslij do strona2 strona2 sprawdz czy jest $login w bazie, jak tak to wypisz: <input type=hidden name=login value=$login> <input type=text name=platnosc>........ wyslij do strona3 strona3 wypisz produkty.... dołącz <input type=hidden name=login value=$login> <input type=hidden name=platnosc value=$platnosc>........ wyslij do strona4 strona4 podsumuj , wyslij mail....... koniec no i to sobie jakos dziala, ale wiem ze nie jest to zgodne ze sztuka pisania, niebezpieczne itd. a wiec chcialbym to zmienic - tylko jak? myslalem ze moze cookies, slyszalem conieco o sesji - ale nie wiem jak sie zabrac........ ..........pomozecie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- GaldoMedia - http://galdomedia.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 11:43 |