![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 214 Pomógł: 23 Dołączył: 26.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chce napisać skrypcik w php który wyświetli mi informacje o bazie danych, takie jak (słówka kluczowe dla poszukujących przez wyszukiwarkę):
*Wykorzystanie przestrzeni / wielkość / rozmiar tabeli w bazie danych (takie cuś w bajtach) *Nazwę klucza tabeli *Statystyke rekordów (w tym: metode porównywania napisów, ilość rekordów, data utworzenia, data ostatniej aktualizacji oraz data ostatniego sprawdzenia) Jeśli problem jest banalny i takich skryptów są setki na necie to bardzo bym prosił o wklejenie choć jednego (działającego), bo moje poszukiwania nie dały efektu ![]() Jedyne co znalazłem to skrypcik:
Oczywiście trochę go zmodyfikowałem, ale - co gorsza - nie działa :/ Po pierwsze nie wyświetla mi wszystkich danych jakie bym chciał mieć, a po drugie wywala mi błąd i nie moge znaleźć co jest jego przyczyną. Z góry dziękuję za pomoc Sky_walker Ten post edytował Sky_walker 5.06.2006, 16:01:52 -------------------- Pomogłem? Kliknij
![]() Dzięki! :D |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 14:54 |