![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
P.S. teksty roznia sie 56 linia.
Gdy na pisze tak to mi zawsze wypisze wartosc z bazy:
a gdzy tak:
nic nie zwraca(czy chce przypoisac do zmiennej czy wyswietlic echo nic) jaka moze byc pezyczyna -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 984 Pomógł: 41 Dołączył: 16.03.2002 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro uzyles return to kod zwroci wynik dopiero, gdy uzyjesz echo $obiekt->execute(...) ?
-------------------- eh, co polska wódka to polska wódka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 31.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i tak to odpalam ale czemu nie zwraca bo jak chce przypisac do zmiennej to nie przypisze a jak wyswietlic to ttesh nie dziala
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
daj
var_dump( $row[$this -> row][$this -> coll] ); tuz przed tym returnei lub echo i bedziesz wiedzial czy cos tam w ogole jest do wypisania, zwrocenia. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
napewno jest bo jak napisze echo to mi wypiszer to co chce ale ja potrzebuje return zeby zwrocilo to co ma zwrucic zeby mozna bylo przypisac do zmmiennej
--EDIT-- napisalem tak jak pisales i zwrocilo "string(7) "Piotrek"" a wywoluje to tak
i wyswietla tylko Kod string(7) "Piotrek" a powinno jeszce na koncu wypisac "Piotrek" nie logiczne prawda Ten post edytował xblant 5.06.2006, 20:10:23 -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:12 |