![]() |
![]() |
-Gość_siwy- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam jestem poczatkujacym jesli chodzi i zabawe w php i mam taki problem z formularzem.. chcialbym sie dowiedzec jak mam zrobic zeby opinia sotala wyslana na moj e-mial pod nacisnieiu na wyslij opinie...
Kod:
jesli ktos by mi powiedzial gdzie co porawic itd i co wpisac gdzie zeby rozwiazac prblem... Pozdrawiam wszystkich ![]() ---added--- Proszę używać odpowiednich tagów bbCode. Poza [ code ] są jeszcze [ html ], [ php ], [ sql ], ... Teraz poprawiłem. ~mike_mech |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 31 Dołączył: 10.01.2006 Skąd: Działoszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mail" title="Zobacz w manualu php" target="_manual
i może byś tak pokazał jak wygląda skrypt 'obsluga_formularza' ![]() aha, no i pomiedzy action, a method nie masz spacji ;] Ten post edytował Michasko 21.05.2006, 17:55:06 -------------------- Po prawie 3-letniej przerwie w programowaniu, znowu raczkuję :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 507 Pomógł: 2 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
$temat = "Formularz";
$naglowki = "MIME-Version: 1.0\r\n"; $naglowki .= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-2\r\n"; $wiadomosc = $danezformularza mail($do, $temat, $wiadomosc, $naglowki); |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 18:19 |