![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
JAk Z pola listy z możliwością wyboru kilku wierszy utworzyć ciąg znaków z wybranych rekordów?
Mam przykładowo listę z której wybieram np: dwa rekordy i chcę stworzyć ciąg: Lista: Ciąg który chcę uzyskać przy wyborze np. 2 rekordów: $ciąg= zz@com.pl, cc@com.pl Z góry dziękuję za pomoc Ten post edytował konrad44 18.05.2006, 10:54:20 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Ja tylko dodam, ze nawet jesli zastosujesz sie do rady mik_mech'a, ktora notabene jest sluszna, to i tak ci nic nie wyjdzie
![]() A czemu? gdyz select typu multiple musi miec nazwe tablicowa, gdyz inaczej przesle tylko jedna wartosc. powinienes wiec dac: ....name="email[]"... -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz zrobić tak:
potem w php zrobić z tego ciąg:
--- edit: z implode() będzie prościej ![]() -------------------- -------------
------ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:54 |