![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D |
Przeceż ja o tym problemie pisałem już dawno temu. Zaraz z wyjściem firefoxa 3.6 mniej więcej.
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
Potwierdzam problem pisania postów w rozszerzonej wersji edytora (FF 3.6).
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D |
Temat: Problem z JS w postach To jest mój temat opisujący ów problem. Z datą 29 stycznia, czyli wiszacy juz prawie miesiąc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ludzie... Czy tylko ja uzywam rozszerzonej wersji a reszta jedzie na Szybkiej odpowiedzi? (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Kwiateusz wskazywał, że błąd juz jest naprawiony, ale jak widać był optymistą (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 565 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 |
Cytat Czy tylko ja uzywam rozszerzonej wersji a reszta jedzie na Szybkiej odpowiedzi Nie, tylko ty uzywasz tego pseudo badzIEwia jakim jest FF (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
Nospor... Nie podejrzewałem Cię o to, że zaliczysz mnie do grona uzależnionych od jednej przeglądarki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nie jestem jak niektórzy userzy ograniczony. To, że zauważyłem to w przypadku FF w zasadzie w dzień jej wyjścia świadczy jedynie o tym, że używam jej najczęściej. Jeśli jednak admini udostępnią Ci kiedyś dokładniejsze logi, to sam zobaczysz, że nie tylko przez nią odwiedzam ten portal, zresztą okaże się, że także z różnych adresów IP (choć nie mam neo, dialoga czy ogólnie zmiennego IP) czy różnych systemów operacyjnych. Bo ja się czuję wolny... i taki będę mniej więcej do połowy września (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
Cytat Nie podejrzewałem Cię o to, że zaliczysz mnie do grona uzależnionych od jednej przeglądarki Hehe, nic takiego nie zrobilem. Odpowiedziałem jedynie w absurdalny sposob na twoje absurdalen pytanie:Cytat Czy tylko ja uzywam rozszerzonej wersji a reszta jedzie na Szybkiej odpowiedzi? (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%)
|
Nospor... Nie podejrzewałem Cię o to, że zaliczysz mnie do grona uzależnionych od jednej przeglądarki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nie jestem jak niektórzy userzy ograniczony. To, że zauważyłem to w przypadku FF w zasadzie w dzień jej wyjścia świadczy jedynie o tym, że używam jej najczęściej. Jeśli jednak admini udostępnią Ci kiedyś dokładniejsze logi, to sam zobaczysz, że nie tylko przez nią odwiedzam ten portal, zresztą okaże się, że także z różnych adresów IP (choć nie mam neo, dialoga czy ogólnie zmiennego IP) czy różnych systemów operacyjnych. Bo ja się czuję wolny... i taki będę mniej więcej do połowy września (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Gratulacje! thek, zmienia stan cywilny. |
|
|
|
|
|
|
Zobaczymy, jeślisię dziewczyna nie rozmyśli...to tak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
O! Gratulacje thek. No chłopaki naczytajcie się tych jego przydługawych postów, bo od września już nie będzie tak wesoło (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Pierwsze słyszę, żeby stan cywilny wpływał na długość postów (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Może jakieś badania przytoczysz blame? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 678 Pomógł: 124 Dołączył: 26.09.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
Niestety to jak w tej reklamie Snickers'a: "Nie poparte żadnymi badaniami" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Chociaż sądząc po twoim powyższym poście to już się zaczyna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa |
Dokładnie Thek , twoje posty już teraz są o połowę krótsze , za kilka miesięcy pewnie będziesz się ograniczać do postów typu : 'tak' , 'podoba mi się ten layout' itp... (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
Krótsze są tylko dlatego, że i tematów do rozpisania się jest jak na lekarstwo. Przecież nie będę w co drugim pisał: "Było na forum, użyj wyszukiwarki" albo "Manual -> funkcje X, Y, Z". I tak jestem bardzo wyrozumiały, ale to nie dziwne przy kobiecie z charakterkiem (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) A gdy kobieta z charakterkiem jest w ciąży lub karmi to hormony jej szaleją. Wtedy nawet anielska cierpliwość to jedynie podstawowe minimum (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław |
Thek, chcesz powiedzieć, ze swojej kobiecie mówisz "poszukaj w manualu" ?
|
|
|
|
|
|
|
W sumie tak... Ale nieco innymi slowami (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław |
RTFM i +10 do ostrzeżeń...
|
|
|
|
|
|
|
Staram jednak nie używać wobec niej terminologii "branżowej" (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Nie jestem samobójcą (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Żeby mi potem zrobiła Access denied? (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
@thek chlopie.... skoro teraz na Twoj widok cieszy się tylko córka to pomyśl co to będzie po ślubie.... jak się nie domyslasz to podpowiem: o wiele gorzej (IMG:style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
Tak czy siak witamy w klubie nieboraku. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
|
|
|
Należę do kategorii tych twardych optymistów, co nawet w beznadziejnej sytuacji widzą plusy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%)
|
Widział ktoś już na Siódemce Blue Screena? (IMG:style_emoticons/default/aaevil.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 9.06.2026 - 20:44 |