![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Klasa nie jest taka świetna jak tak klasa nospora ale kiedys moze mu dorownam
![]() ![]()
Przyklad uzycia
pozdrawiam ZEZWALAM NA WSZELKI UZYTEK wiem ze klasa porazkowa, ale to byla klasa na poczatku mojej przygody z php. teraz napisze cos lepszego ![]() Ten post edytował Balon 21.08.2006, 18:58:31 -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bardzo mi sie podoba to ze mozna swodobnie podac adres strony na ktora ma przekierowywac
mam kilka propozycji;) gdyby kod
wrzucic do klasy to byloby lepiej, mozna dac mozliwosc podania skad klasa ma brac info ktora podstrona jest aktualnie wyswietlana
mozna by dac jeszcze mozliwosc ustawienia ile linkow ma byc wyswietlanych a gdzie jest metoda ktora wyrzuca LIMIT do zapytania SQL ? a gdyby tak zrobic metody dzieki ktorym mozna ustawic wszystkie parametry? np ilosc wszystkich wierszy w bazie, ilosc wyswietlanych wierszy na jednej podstronie zamiast podawac to w argumentach metody pager -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat NIE ZEZWALAM NA UZYTEK KOMERCYJNY Cool, ale po co w takim razie to tutaj dajesz? Dla zabawy, szpanu... ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2003 Skąd: POLAND Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat NIE ZEZWALAM NA UZYTEK KOMERCYJNY Klasa posiada bledy. Poza tym nospor zaproponowal lepsze rozwiazanie i opatrzyl ludzka licencja. Jesli chcesz mu kiedys dorownac, to na poczatku zmien mentalnosc... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 55 Dołączył: 1.03.2005 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nospor moze zrobil lepsza klase ale nie ma tak fajnej funkcjonalnosci jak ta
![]() mozna ustawiac wlasny adres Balon troche przerobi klase i bedzie cacy:) No przeciez u mnie tez mozna ustawic wlasny link.... /~nospor/ -------------------- aplikacje internetowe | Symfony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cool, ale po co w takim razie to tutaj dajesz? Dla zabawy, szpanu... ? Bo ma na to ochotę, jego sprawa na jakiej zasadzie udostępnia skrypt. Co do skryptu... to beznadziejny jak każdy inny podany tutaj jak chodzi o stronicowanie. IMO kod klasy powinien być niezależny od HTML. -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat NIE ZEZWALAM NA UZYTEK KOMERCYJNY ok, a masz jakis powod? czy poprostu cierpisz na syndrom zbuntowanego 15 latka walczacego z M$ i ratujacym Open-Source ![]() a klasa jako klasa, nic specjalnego pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spadac od mojego wieku
![]() ![]() pzodrawiam -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 10:09 |