![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
czy forum pl.php.lang czy jakos idzie bac udzial w rozmowach na forum przez serwerek z netii. Dopuki mialem serwe z tp sy to to laczylem sie przez news.tpi.pl co teraz?
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
[b]Dodatki: lll |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Nie forum dyskusyjne, tylko grupa dyskusyjna.
Masz na myśli: news://pl.comp.lang.php Z netii nie masz dostępu do serwera tepsy? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moze serverem newsowym w netii jest news.netia.pl ... sprawdz.
Poza tym mozesz tez korzystac z googlowego interfejsu znajdujacego sie pod http://groups.google.pl/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat Nie forum dyskusyjne, tylko grupa dyskusyjna.
Masz na myśli: news://pl.comp.lang.php Z netii nie masz dostępu do serwera tepsy? no mam na mysli pl.comp.lang.php niom i nie mam dostepu ;( czy znacie serwerek grup dyskusyjnych z netii ![]() -------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
|
|
![]()
|
|
Cytat Moze serverem newsowym w netii jest news.netia.pl ... sprawdz.
Poza tym mozesz tez korzystac z googlowego interfejsu znajdujacego sie podhttp://groups.google.pl/ nie to nie to ;( -------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
http://www.netia.pl/kontakt/index.html
Może po prostu ich zapytać? Z tym, że 0-801-802-803 nie działa - właśnie sprawdziłem. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat http://www.netia.pl/kontakt/index.html
Może po prostu ich zapytać? Z tym, że 0-801-802-803 nie działa - właśnie sprawdziłem. ino tam jest e mail tylko z informacji handlowej ;( -------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
|
|
![]()
|
|
A dzwoniłeś tam?
jak pani w słuchawce nie bedzie wiedziąła, to poproś z działem technicznym np. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat A dzwoniłeś tam?
jak pani w słuchawce nie bedzie wiedziąła, to poproś z działem technicznym np. a mogl by ktos zadzwonic za mnie bo tata nie zaplacil rachunku za telefon i mi odlaczyli ;( prosze zadzwoncie ktos i pomozcie mi ![]() -------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
|
|
![]()
|
|
Juz nikt nie musi dzwonic
weszlem na kanal mIRCowy na kanal #php.pl i tam mi powiedzieli a serwerem jest news.internetia.pl ![]() -------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat a serwerem jest news.internetia.pl
![]() To nie mogłeś spróbować wpisać takiej nazwy sam? Przecież nietrudno jest odszukać adres głównego serwera netii i dodać do tego news z przodu. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat tata nie zaplacil rachunku za telefon i mi odlaczyli A z netu korzystasz? Coś mi tu się nie podoba...
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 10:29 |