![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorki jeśli temat się powtarza, ale nie mogłem znaleźć niczego na ten temat.
Mam problem z dodaniem do bazy danych tabelek z pliku .sql Dodatkowym utrudnieniem jest iż przed nazwą poszczególnych tabelek jest prefiks lub go nie ma. Ale to jest tylko dodanie do nazwy. Coś jest za każdym arzem nie tak... nie wiem dlaczego, łączy się z bazą, wybiera ją, ale nie dodaje tabelek. Poniżej zamieszczam odpowiedni fragment kodu...
Ten post edytował Domin 15.04.2006, 11:41:15 -------------------- Głupi wie wszystko, mądry uczy się całe życie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 91 Pomógł: 0 Dołączył: 7.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do str_replace jako argumenty daje sie pojedyncze slowa a nie tablice ze slowami moze w tym tkwi blad EDIT ok sry nie wiedzialem , i fakt nie wyczytalem tego z manuala ale z ksiazki Ten post edytował phobos 13.04.2006, 10:55:45 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat do str_replace jako argumenty daje sie pojedyncze slowa a nie tablice ze slowami Rety, a gdzieś ty takie herezje wyczytal? No napewno nie w manualu:http://pl.php.net/manual/pl/function.str-replace.php Cytat As of php 4.0.5, every parameter in str_replace() can be an array. Polecam tę jakże uzyteczną lekturę
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałem już różnie, ale pomysły mi się jak narazie wyczerpały... Może Wy coś znajdziecie?
![]() -------------------- Głupi wie wszystko, mądry uczy się całe życie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 12:57 |