![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam..
Slyszeliscie o project-dolphin ? chodzi o zliczanie nacisnietych klawiszy ! Niby nic ale fajna zajawka ;p nie wiem jak my to zrobilismy ale jestesmy na 5 miejscu przed NIEMCAMI dla mnie BOMBA :!: Dolacz do nas.. :arrow: Wchodzicie na strone ! :arrow: Rejestracja.. :arrow: W download sciagasz programik ktory zlicza klawisze ;p :arrow: I jedziesz.. z klawiatura ! :arrow: Jesli chcesz dolacz do temu Pol-Team i stukaj razem z nami ! Wiecej info tu : http://www.project-dolphin.nl/ Pozdrawiam YooYoo.. Stukajcie tak aby Pol-Team byl na 1st ![]() GL Milego stukania, i oby klawisze nie powypadaly... :!: :!: :!: ![]() -------------------- <span style="font-weight: bold;">Neo</span> wake up... follow the white <span style="font-weight: bold;">rabbit</span>... playboy...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Wolę Seti@Home.
Jestem ok. 750 miejsca w Polsce indywidulanie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jedno drugiego nie wyklucza...
Ja mialem kiedys przez pewien czas program, ktory mierzyl odleglosci przebyte przez kursor myszy ![]() Mozna bylo robic porownania do roznych znanych dlugosci, jak np. dlugosc Golden Gate Bridge, wysokosci wiezy Eiffel'a czy inne takie. Troche sie tych kilometrow uzbieralo.. A od Seti@Home "lepsze" sa takie obliczenia rozproszone, ktore przynosza jakies wymierne korzysci, np. szukaja leku na cos. Ale to tylko moje skromne zdanie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ja mialem kiedys przez pewien czas program, ktory mierzyl odleglosci przebyte przez kursor myszy
![]() Musze miec ten program ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Eee, w sumie to ja staram się używać jak najmniej programów, którę wysyłają dane o moim sprzęcie bez mojej wiedzy (np. spy-ware). Ale jak ktos to sprawdził, to czemu nie?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale fajna zabawka
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Mazury Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślę że taki projekt jak Seti@home to pewna sprawa. Chodź przyznam się że za wiele na ten temat to nie wiem...
![]() ![]() -------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No akurat Seti (i temu o raku czy czymś tam) to bym zaufał, bo są znane i kupa ludzi z tego korzysta. Ale takim nieznanym - dziękuję.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:12 |