![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatnio mi się nudziło i wymysliłem co by sobie tutaj zrobić. I w końcu wziąłem się za zabawe googlami. Weszłem na google i wpisałem w przegladarke 'php' i dałem na polski net. php.pl wylądowało na miejscu drugim.
Jak pisałem 'thot' to nie znalazłem nas i chyba jeszcze długo bym nie znalazł, więc wpisałem 'php thot' i pierwszy wynik jaki dostałem to właśnie był dotyczący thota. Ale to tylko taka ciekawostki. Potem wpisałem 'Jabol' z netem światowym i dostałem coś związanego ze mną (nie z jabolem) już na piątej stronie. Teraz coś ciekwego. Jak wpisałem to samo tylko szukałem na necie polskim to dostałem się dopiero na stronie 6-tej... Ciekawe, co? Ciekawy jestem jak daleko Wy mysielibyście szukać, żeby odnaleźć siebie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2003 Skąd: Myslowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ciekawy jestem jak daleko Wy mysielibyście szukać, żeby odnaleźć siebie?
Niedaleko ![]() ps. Tobie to sie naprawde nudzi ;P -------------------- Kamila Romanowska
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moj wynik:
php seth (ogolnie): 5 miejsce php seth (polskie): 1 <jupi> ![]() No i znalazlem ciekawa definicje: Cytat Seth - lokalny bóg Ombos, którego kult we wczesnym okresie dynastycznym znany był w całym Egipcie. Legenda uczyniła go bratem i wrogiem Ozyrysa. Był bogiem burzy i pustyni, panem obcych ziem. Jako pan obcych krajów, miał za towarzyszkę Anat i Astarte. Setha przedstawiano w postaci zwierzęcia, które dotychczas nie zostało zidentyfikowane
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spenalzo - 6 miejsce (świat)
spenalzo - 1 miejsce (Polska) -------------------- |
|
|
-Dobry Duszek Forum- |
![]()
|
Goście ![]() |
hasło: "puciek":
świat - pierwsza strona pierwsze miejsce ! polska - pierwsza strona pierwsze miejsce ! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat hasło: "puciek"
? A nie: Dobry Duszek Forum ![]() Chyba kolejna osoba ma dwa oblicza ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Ja tam nie sprawdzam...
Że tak powiem - port scannery i inne takie są popularnniejsze ![]() -------------------- |
|
|
-Dobry Duszek Forum- |
![]()
|
Goście ![]() |
Cytat Cytat hasło: "puciek"
? A nie: Dobry Duszek Forum ![]() Chyba kolejna osoba ma dwa oblicza ![]() Ja na forum przekazuje czasem info od pućka więc jak prosił tak napisałem (kto niewieży tego wyzywam na test ognia !) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mnie na glowe bija strony jakichs zagranicznych providerow i strony milosnikow Sapka i wampira Regisa
![]() ![]() |
|
|
-Dobry Duszek Forum- |
![]()
|
Goście ![]() |
Regis, ty też p[rzelezałeś 50 lat pod ziemią ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2003 Skąd: New Jersey Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe, mnie najbardziej rozwalilo to
Cytat php.pl :: Indeks
... i 3 Gości [ Administrator ] [ Moderator ] Najwięcej użytkowników 30 było obecnych 14:36 22-04-2003 Zarejestrowani Użytkownicy: Jabol, Robert, Therronis. ... Opis: Znajdziesz tu kurs, skrypty, manual po polsku. Kategoria: World > Polska > Komputery > Programowanie > Języki > php www.php.pl/ - 26k - Kopia - Podobne strony ![]() a tak to jestem na pierwszych miejscach ;P -------------------- W jeden dzień siostry z losu się poczęły. Miłość i Śmierć.
|
|
|
![]()
|
|
Mnie sie podoba w googlach ta mozliowsc powrotu do rpzeszlosci
![]() Np. to: http://www.google.pl/search?q=cache:VB2If7...&hl=pl&ie=UTF-8 ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hehe... to były czasy... jeszcze nawet nie byłem moderatorem... wtedy była tutaj taka przejrzystaość... a pamiętacie czasy jak jeszcze wogóle nie było forów xml, xhtml i paru jeszcze
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a pamietacie to jak nie bylo fora..
![]() to dopiero muial byc bol ! -------------------- <span style="font-weight: bold;">Neo</span> wake up... follow the white <span style="font-weight: bold;">rabbit</span>... playboy...
|
|
|
![]()
|
|
Oj tak bodajze jakies 5 miesiecy temu przez 4 niebylo forum... to byla tragedia
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat to byla tragedia
![]() zeby tragedia... -------------------- <span style="font-weight: bold;">Neo</span> wake up... follow the white <span style="font-weight: bold;">rabbit</span>... playboy...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam strasznie popularna ksywke
![]() ![]() ![]() -------------------- Warsztat: Apache 1.3.27 | PHP 4.3.1 | MySQL 3.23.53 | HandyHTML Studio 2
Na warsztacie: Wędrusie [b]llll 20% |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a to dobre:
[ang] - 1 strona, 4/10 wynikow sa o mnie, a siodmy o mojej ksywie ![]() [pol] - 1 strona, 6/8 wynikow sa o mnie, a czwarty o mojej ksywie ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w kategorii pol to 5 czy tam 6 stron jest o mnie
![]() A jak wpisałem swoje imię i nazwisko to z 50 mnie znalazło ![]() ![]() -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2003 Skąd: New Jersey Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
matrix ma nas 8)
-------------------- W jeden dzień siostry z losu się poczęły. Miłość i Śmierć.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:17 |