![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 18 Dołączył: 11.12.2005 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakoś strasznie to wąskie (720px) i do tego środkowa kolumna niewiele większa od bocznych
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdecydowanie za waskie, gdy wszystkie menu, czcionki sa takie ogromne.
Zle komponuja sie nagloki menu z pozostalymi czcionkami (za waskie). -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli ma zostac ta szerokosc to musza byc mniejsze czcionki i co za tym idzie te zielone backgroundy nizsze ;] olalbym `fakt dnia` i dal wiecej najblizszych meczy... dodalbym tez na strone aktualne stany grup ( rotowalyby sie co pare sekund ).. a takze wyniki ostatnich spotkan.. nie dawaj buttonow po obu stronach ;}}}
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niepodoba mi się ten zielony kolor, wywaliłbym go całkiem na rzecz innego, albo popróbował innych odcieni.
Nie pasuja mi też te kółka w menu i sondzie. Cała strona jest kanciasta, więc wstaw tam kwadraty ![]() -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 23.06.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozszerzyć i zmiejszyć czcionkę na mniejszą w niektórych miejscach...
Ogólnie ekstra, ale ta 'wąskość' razi ![]() -------------------- czemuja?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Biało - Czerwony Mundial a strona zielona
![]() 2. Za wąska! 3. Nistandardowa czcionka, w nagłówkach poszczególnych box'ów. To kiepski, wybór. Będziesz musiał tworzyc obrazki za każdym razem. A tak odchudziłbyś wagę strony dzięki CSS. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko mi sie strona nie wczytuje ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 18 Dołączył: 11.12.2005 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Linki już działają. Sorry za awarie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strona: 3/10 dlaczego:
minusy: -moduly, za waskie i za duze naglowki -za duza czcionka na stronie, -moze to kompresja, ale ja widze dosc duze ziarna w designie i na grafikach -logo, cos za bardzo namieszane. To cos czerwonego, to nie wiadpmo co to dokladnie jest -stopka, na co tak duze ikony po lewej stronie ? -z menu wywal te "checkboxy" ![]() -zamiast denerowac naglowki wszystkiego, uzyj styli css -w designach nie uzywaj wygladzania czcionek !bo tylko oklamujesz odbiorcow, i tak takiego efektu nie uzyskach w htmlu plusy: -koncepcja -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To ja, nieczytając poprzednich postów aby się nie sugerować konstruktywnie skrytykuje
![]() Na pewno musi być wersja "szersza" Skoro mundial jest biało-czerwony to dlaczego strona jest czarno-zielona:P Troszkę zmniejszyłbym czcionkę co nadałoby stronie "lekkości" Ogólnie design to zasługuje na 7/10 ![]() a tak BTW: jak jest z logo mistrzostw - można je w taki sposób wykorzystywać jak to zrobił kolega? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 446 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Forbidden
You don't have permission to access /mundial.gif on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2006 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Co wy z tą szerokością!?!?!?!?!?
To jest normalna, ładna strona! Pozatym ja robie jeszcze węższe (700px).... 8/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witus: moga byc nawet wezsze, ale niech nie maja takich ogromnych czcionek, to po prostu nie pasuje do siebie, a tresc sie nie miesci.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 19:18 |