![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
użyłem klawisza szukaj
![]() Mam bazę danych, z której pobierane są dane i kod wygląda tak:
jak widać dostawiłem checkboxa po to, aby po zaznaczeniu ukrywała się ich zawartość... jak najprościej to zrobić?? z góry dzięki za wszelkie sugestje... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 3.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ooo ten skrypcik fajny... może przyda się następnym razem
![]() ale czy mogę po zafajkowaniu powiedzmy 10 z 30 wyników i naciśnięciu przyciska 'submit' odfiltrować dodatkowo kolejnych kilka rekordów?? ponieważ wyniki są już zwracane po kliku wyfiltrowaniach, a chciałbym aby te checkboxy działały jako kolejny poziom filtru... nie wiem czy jasno przedstawiłem swoją wizję ![]() dla potomnych odpowiem sobie sam ![]() troszkę chamsko, ale działa....
problem w tym, ze DIV'y zawsze zaczynają się od nowej linii i nie wiem czemu nie mogę przytrzymać checkboxa w jednej linii z "numer 1 itd..." ![]() Ten post edytował DeyV 4.04.2006, 09:54:49 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
div domyślnie wyświetlany jest w nowej lini. Oczywiście można to zmienić przy pomocy Js, ale znacznie prościej zastąpić DIV elementem do tego służącym, czyli np. Span.
-------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat div domyślnie wyświetlany jest w nowej lini. Oczywiście można to zmienić przy pomocy Js, ale znacznie prościej zastąpić DIV elementem do tego służącym, czyli np. Span. Albo zostawić diva i nie używać JS ![]() Kod div{ display: inline; } ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat(TomASS @ 2006-04-04 13:38:52) Kod div{ display: inline; } o to mi właśnie szło.... super to wygląda... dzięki.... pytanie pomocnicze, dlaczego w takim razie po odkliknięciu checkboxa i kliknięciu na niego ponownie nie działa już ten display: inline ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 14:52 |