![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 8 Dołączył: 2.04.2006 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
szukalem na forum postow z w/w tematem znalazlem ale niestety nie pomogly mi ![]() Potrzebuje skrypt ktory jak ktos mi wysle email(to bedzie dosc zadko) wysle sms na moj numer"Masz email z roboty etc." z tego co szukalem na zagranicznych forach to troche tego jest ale w php dopiero sie ucze. Czy ktos mi jest w stanie pomoc ? czy jest szansa na takie cos ? Telefon mam w Plusie acha a jak tak to czy przez darmowa bramke PLUSa czy np. miastoplusa.pl gdzie trzeba sie zalogowac. Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
o ile SIMPLUS nie udostepnil API do wysylania smsow, to polecam cURL" title="Zobacz w manualu php" target="_manual... wysylasz (emulowany) formularz z wiadomoscia na odpowiednia strone (wysylajaca smska), pobierasz odpowiedz skryptu i voila
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 8 Dołączył: 2.04.2006 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(LBO @ 2006-04-02 01:07:27) o ile SIMPLUS nie udostepnil API do wysylania smsow, to polecam cURL" title="Zobacz w manualu php" target="_manual... wysylasz (emulowany) formularz z wiadomoscia na odpowiednia strone (wysylajaca smska), pobierasz odpowiedz skryptu i voila a mozna prosic jakis FAQ bo czytalem na www.pl.php.net o tym ale jakos nie rozumeime tego..noob is noob ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
o ile SIMPLUS nie udostepnil API do wysylania smsow, to polecam cURL" title="Zobacz w manualu php" target="_manual... wysylasz (emulowany) formularz z wiadomoscia na odpowiednia strone (wysylajaca smska), pobierasz odpowiedz skryptu i voila no właśnei jak pobrać odpowiedz skryptu?? mianowicie wywołuje plikwktorym są funkcje curla np. www.test.pl/curl pobierające formularz, potem jest :
odpowiadający za przekazywane zmienne po kliknięciu w submit formularza, ktory sie wyswietlił skrypt przechodzi własnie do tej podstrony z submit'a Jak zatem pobrać efekt (tzn. czy dodano wpis czy nie etc.) ![]() powiedzmy z www.aaaa.pl siedze i dumam i nie moge wymyslic ![]() pozdrawiam Ten post edytował lords 30.06.2006, 12:14:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 02:13 |