![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Mam zamiar zrobic serwis z sygnaturkami tylko ze ona beda zapisywane na serwerze i mam zamiar napisac skrypt ktory bedzie wykasosywal starsze sygnatury niz 2h. Sygnatury beda przechowywane w folderze /sygnaturki
Nie wiem czy to ten skrypt :
Moze mi ktos pomoze przerobic ten skrypt zeby usuwal starsze niz 2h z folderu /sygnaturki . Ten skryp tjest do losowanie fotek ale prawdo podobno wystarczy zmienic 2 linijki ze dzialal tak jak ja chce. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prawdopodobnie nie.... musisz zapoznac sie z unlink" title="Zobacz w manualu php" target="_manual i filemtime" title="Zobacz w manualu php" target="_manual
![]()
Ten post edytował Balon 29.03.2006, 15:09:30 -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
A jezeli chcialbym zmienic czas np. na 10 minut to mam dac 0.1
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 17:10 |