![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2006 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam formularz z radio buttonami i kazdy radio jest tworzony w petli dynamicznie:
teraz wciskam submit i chcialbym przeslac wynik z zaznaczonego inputa do drugiego skryptu, ale nie wiem jak mam to zrobic.... dziekuje za pomoc i pozdrawiam -------------------- Wszystko powinno zostać uproszczone tak bardzo, jak to tylko możliwe, ale nie bardziej. - Albert Einstein
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
ustaw staly klucz dla 'radiowek':
chyba dobrze zrozumialem... -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 25.01.2006 Skąd: Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
erix nie o to mi chodzilo...
Chodzi mi raczej o to, aby drugi skrypt modl rozpoznac ktory 'radio' zostal zaznaczony... Czy nalezy tu zastosowac foreach?? Ten post edytował adeq_PL 27.03.2006, 17:22:47 -------------------- Wszystko powinno zostać uproszczone tak bardzo, jak to tylko możliwe, ale nie bardziej. - Albert Einstein
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
ale ty masz jedną grupę radio? to wystarczy nadac zwyklą nazwę a nie tablicową:
a potem odebrac: $_POST['edytuj'] W tej zmiennej bedziesz mial wartość zaznaczonego radio -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 13 Dołączył: 15.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
może o coś takiego ci chodzilo
i po odebraniu dostaniesz tylko jeden numerek w zmiennej $_POST['radio'] z wartością jaką wyslaleś P.S. czasami warto zrobić print_r($_POST); narazie jak coś to pisz -------------------- Everything should be made as simple as possible, but not simpler. - A.Eainstein
|
|
|
![]()
|
|
Wielkie dzieki wszystkim za pomoc... Doszedlem juz do tego jak to rozwiazac
![]() Ten post edytował adeq_PL 27.03.2006, 18:02:03 -------------------- Wszystko powinno zostać uproszczone tak bardzo, jak to tylko możliwe, ale nie bardziej. - Albert Einstein
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 16:57 |