![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/q/u/a/quadek1/www/index.php on line 42 zaraz po zainstalowaniu (bezproblemowym) owego cms'a wystepuje mi blad gdy chcce wejsc na swoja strone ... zauwazylem ten blad juz wczesniej kiedys, gdy instalowalem jakiegos cms'a i rowniez nie znalazlem rozwiazania ps. prosze nie piszcie ze zakodowalem strone jak poprzednio, gdyz jest to cms a nie moja strona i ja tam nic nie grzebalem ... www.quadek1.ovh.org oto moja strona Ten post edytował qazqaz 24.03.2006, 00:27:43 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OMG: CMS jest zle napisany -- jest blad w skladni, bez kodu php nikt ci nic nie pomoze -- zwroc sie z prosba o pomoc do autora skryptu.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to jest edytowany index.php na stronie ... dodam ze strona nie dziala od czasu wrzucenia na nia thema ! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 15:54 |