![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 206 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
waliduje CSS i takie bledy dostaje ... czyz by sie scroolbar'y nie walidowaly
![]() Kod # Line: 56 Context : body, .body2
Property scrollbar-face-color doesn't exist : #dee3e7 # Line: 57 Context : body, .body2 Property scrollbar-highlight-color doesn't exist : #ffffff # Line: 58 Context : body, .body2 Property scrollbar-shadow-color doesn't exist : #dee3e7 # Line: 59 Context : body, .body2 Property scrollbar-3dlight-color doesn't exist : #d1d7dc # Line: 60 Context : body, .body2 Property scrollbar-arrow-color doesn't exist : #006699 # Line: 61 Context : body, .body2 Property scrollbar-track-color doesn't exist : #efefef # Line: 62 Context : body, .body2 Property scrollbar-darkshadow-color doesn't exist : #98aab1 -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wywal, bo takiego czegos w CSS'ie nie ma
-------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 206 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod Line : 107 (Level : 1) You have no color with your background-color : td.kol2 przeciez mam zdefiniowany kolor ! Kod td.kol2 {
* background-color : #c9c9c9; } -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 276 Pomógł: 3 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
scrollbary są wpierane tylko przez IE w specyfiakcji CSS cegoś takeigo nie ma
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat You have no color with your background-color : td.kol2 Sam dzisiaj nad tym sie zastanawialem, a wystarszy powoli przeczytac i sie dowiesz ze niezdefiniowales koloru ('color') obok koloru tla ('background-color') ![]() Gdy definiujesz jeden z kolorow to drugi tez musisz zdefiniowac, wystarcza: [background-]color: inherit; Validator jest ucieszony, a ty nie musisz sprawdzac jaki kolor tu powinien byc. PS. Niech zyje box model IE!! ![]() -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Line: 108 Context : td.kol2
Parse Error - [background-]color: inherit; -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OMG:
[background-]color: inherit; oznaczalo: wpisz background-color: inherit; lub color: inherit; w zaleznosci od tego, ktorej wartosci (walidator pokazuje ci) nie wpisales, czyli jak masz kolor to dopisujesz tlo i na odwrot. -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
rewelka
![]() a czy jak pokazuje mi 0 errorow a pare warningow to mozna uznac ze jest OK ? Kod #schut { display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; overflow: auto; width: 100%; unicode-bidi: bidi-override; height: 150px; background-color: rgb(239, 239, 239); text-align: center; } a mi wywala Line : 10 (Level : 1) You have no color with your background-color : #schut przeciez z tego co wiem zaleca sie nawet podawanie wartosci w RGB ? -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]()
|
|
KUR..cze
PISALEM, ze raz brakuje 'color' a raz 'backgr.-color' ![]() musisz dodac, np color: inherit -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
daje ten color: inherit czy bg.
ale ... dodam to do jakiego el. formularza np checkbox'a i tlo jego ustawia mi na biale ... fatalnie to wyglada. no wiem moge kolor wpisac. Jednakze niebardzo mi to pasuje, bo checboxy umieszczam na roznym tle ... a do kazdego ustawiac w stylech innego checxboxa .. ? czy to sie nie mija z celem ? -------------------- To ja invx sie nazywam ... przepraszam i dziekuje ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 13:00 |