![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam dwa pliki txt 1.txt i 2.txt w w/w plikach sa zapisy z formularza tekst`tekst`tekst jak wyciagnac dane z tych plikow na stronew tabeli z lewej plik 1.txt w prawej 2.txt?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 252 Pomógł: 2 Dołączył: 4.12.2004 Skąd: Skierniewice Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
nie wiem czy dobrze cie rozumiem ale wyciagnij po prostu dwa razy, jeden w jednej kolumnie, drugi w drugiej. Albo readfile albo include, co wolisz..
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam tak (dopiero zaczynam w php funkcjonowac)
w lini 24 wywala mi blad Parse error: parse error, unexpected T_ELSE in /var/www/test/podglad.php on line 24 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W linii 22 widzę else, za to nigdzie wcześniej nie widzę żadnego if.Albo nie wkleiłeś całego kodu (w takim wypadku niby jak mamy Ci pomóc?.. ) albo to jest Twoim błędem.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
caly kod zalaczam
nie ma if bez lini 43, 48-55 dla jednego pliku mi wyswietla |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma ifa? To mogę Ci jednego porzyczyć.
A poważnie. Polecam dobry edytor kolorujący kod i pokazujący błędy w składni. Po wklejeniu tego do zenda w przeciągu sekundy oczom moim ukazały się dwa errory. Kolejne 5 sekund potrzebne mi było do tego, by zauważyć, że w linii 57 brakuje klamry zamykającej. Po zamianie "else" na "} else" errory zniknęły. Tyle w kwestii składni, w logikę się nie zagłębiałem; Ty to zrób. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 20:40 |