![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co to jest obsluga php4 w php triad?
![]() -------------------- ('') Q(' ')Q
Ops! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 1 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Szubin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie moge.........
Trzecie pytanie o to samo.. A zajrzyj na http://forum.php.pl/viewtopic.php?t=4344 Nóż mi sie otwiera ..... brrr ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Guardian:
Ze względu na to, że nie potrafisz odpoweidzieć na proste pytanie, i nie wykazujesz żadnej woli, aby zmienić ten stan rzeczy, Twoje posty na PW będę traktował jako nieistniejące. Zadałem proste pytanie - co widać w żródle wyświetlonej strony. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm... ja jednak tego arta dotyczacego instalacji apache+mysql+php chyba postawie na forum "apache" .... :? tylko jeszcze musze dorobic co nieco o php+mysql
mniammm |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a skad ja mam wiedziec co to jest zrudlo strony?
![]() bys troche wyjasnil -------------------- ('') Q(' ')Q
Ops! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
otworz ta strone i kliknij na niej prawym przyciskiem myszy - tylko tak z umiarem bo zacznie piszczec i moze byc nieprzyjemnie...
no i kliknij "pokaż źródło" ... :wink: |
|
|
![]()
|
|
ok
a tam jzu mi chodzi ![]() -------------------- ('') Q(' ')Q
Ops! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.07.2025 - 05:38 |